Нормализирана е обстановката в областите, засегнати от обилни валежи. Това е

...
Нормализирана е обстановката в областите, засегнати от обилни валежи. Това е
Коментари Харесай

Нормализирана е обстановката в областите, засегнати от обилни валежи

Нормализирана е ситуацията в областите, наранени от обилни превалявания. Това е информация на Главна дирекция  " Пожарна сигурност и отбрана на популацията "  към 8.00 ч., оповестиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР).
 
Продължава оповестеното отчасти бедствено състояние за община Кюстендил. Нивото на р. Бистрица се намалява, няма застрашени и бедстващи хора.
 

Нормализирана е и ситуацията в Перник , София град, Смолян. Продължава оповестеното бедствено състояние на територията на цялата община Смолян и отчасти бедствено състояние за община Девин.
 

Водните количества в язовирите, микроязовирите и хвостохранилищата са в правила. Водите в речните корита са нараснали, само че няма преливане на водоеми и няма застрашени и бедстващи хора.
 
И на територията на област Монтана няма застрашени и бедстващи хора, а ситуацията е нормализирана. Валежите са спрели, основана организация за ежечасно наблюдаване на сериозните сектори на реки и язовири. Ежечасно се следят сериозните сектори на реки и язовири в област Кюстендил.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР